Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винуватець смертельної аварії виїхав за кордон?

2 березня 2015 р., 09:11

Це вже не перший випадок, коли винуватці смертельних аварій швидко покидають Закарпаття, виїжджаючи через найближчий пункт пропуску

Берегівські правоохоронці встановили винуватця резонансної ДТП біля угорського консульства.

"Щиро вдячні добросовісним жителям міста, які по “гарячих слідах” допомогли встановити особу водія та місце знаходження автомобіля “Ауді А6”, – каже начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, який особисто виїжджав на місце пригоди. – Побільше б таких порядних людей, котрі не стоять осторонь чужого лиха.



Машину правоохоронці знайшли на подвір’ї пасажирки іномарки по вул. Яноша Араня, де вона знімала квартиру. “Ауді” відтранспортували на штрафмайданчик РВ УМВС. Її власник встановлений, особа водія ідентифікується. Відомо, що господар авто, як і його супутниця, – жителі сусіднього Виноградівського району.

Молоду жінку нещодавно запросили на роботу в один з навчальних закладів Берегова. Зловмисника розшуковують, бо за місцем проживання не знайшли. З достовірних джерел стало відомо, що він покинув країну, - пише Вeregszasz.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp