Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські кінологи зі своїми чотирилапими друзями відправились на Схід (ФОТО)

2 березня 2015 р., 10:56

Дві вівчарки поїхали виконувати обов’язки у зоні бойових дій

Сьогодні з кінологічного центру закарпатської міліції в зону АТО на схід України вирушили кінологи зі службовими собаками. 

Старший інспектор-кінолог капітан міліції Іван Добош зі своєю німецькою вівчаркою Роккі їде в зону АТО вже вдруге. Перед тим був два місяці на Донеччині, де 5-річний Роккі зарекомендував себе з найкращої сторони під час патрулювання на блокпостах. 

Інспектор-кінолог капітан міліції Семен Поцко зі своєю вівчаркою Златою їде на схід вперше. Собачка ця молода, її нещодавно придбали для кінологічного центру з елітного розплідника на Мукачівщині, але розумна й добре засвоює «міліцейську» службу. 

На схід кінологи Добош і Поцко вирушили на службовій «Ниві», а їхні чотирилапі помічники поїдуть у спеціальному причепі-термобоксі європейського взірця, який не так давно придбали для кінологічного центру.

{g}

З напутнім словом до кінологів звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, який висловив сподівання, що закарпатські кінологи та їхні чотирилапі помічники гідно впораються із покладеними на них завданнями й повернуться додому живі-здорові. А благословив бійців у далеку путь о.Іван. 

На сьогодні кінологічний центр закарпатської міліції нараховує близько трьох десятків службових собак, за минулий рік придбано 6 елітних вівчарок, згаданий термобокс тощо. Керівництво УМВС приділяє велику увагу роботі кінологічної служби, адже розумні службові собаки – це неоціненна допомога правоохоронцям у службовій діяльності, тим паче в бойових умовах. 

З Богом, хлопці! Повертайтесь щасливо додому на Закарпаття. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp