Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лікар міжнародного рівня допоможе в реабілітації військовослужбовців АТО

2 березня 2015 р., 14:52

Закарпатські психологи зустрінуться з міжнародною колегою, яка поділиться порадами для швидкої реабілітації військовослужбовців Закарпаття

3 березня о 9.30 в обласному Центрі здоров’я (пл. Театральна, 6) розпочне роботу семінар по соціальній та психологічній реабілітації військовослужбовців-інвалідів, що повернулися із зони АТО, а також по інформаційній підтримці лікарів та психологів Закарпаття у боротьбі з посттравматичним стресом у військовослужбовців та поранених із зони АТО. 

Семінар проведе співпрацівник волонтерського руху Базельського осередку у Швейцарії Людмила Метелешко, яка закінчила УжДУ і працювала лікарем-реаніматологом у різних місцях колишнього Радянського Союзу. Має досвід роботи у місцях природних катастроф (Спітак, Ленінікан), з жертвами бомбардувань (Карабах).

Л.Метелешко 15 років проживає у Швейцарії, 10 років працює психіатром. Спочатку - у провідних університетських клініках (Берн, UPD Waldau, Базель, UNI SpitalBasel), нині - має власну практику. Спеціалізація: посттравматичний стрес. Вищу психологічну освіту здобула у Швейцарії та Німеччини, володіє інтернаціональним титулом лікар – психіатр, фахівець з психіатрії та психотерапії (FMH Psychiatrie und Psychotherapie).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp