Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дітей у Заріччі попередили про небезпеку надмірної цікавості (ФОТО)

2 квітня 2014 р., 13:47

Іршавський дільничний інспектор Андрій Терновцій та помічник дільничного Іван Паулище провели профілактичну бесіду з школярами Зарічанської ЗОШ 1-2 ступенів.

Правоохоронці акцентували увагу на правилах поведінки та особистої безпеки дітей у повсякденному житті. Адже дитяча цікавість у більшості випадків бере гору над обережністю. Дільничні навели приклад у с.Білки, де школяр, повертаючись з уроків додому, випадково упав у закинутий колодязь і загинув. 



Під час зустрічі дільничні розповіли школярам про кримінальну відповідальність неповнолітніх за скоєння ними злочинів. Загальне зниження рівня життя, неблагополуччя сімей, які опинились без роботи та втрачають моральні цінності, відсутність нормальних та побутових умов – все це призводить до того, що діти, прагнучи жити, як усі, намагаються досягти цього шляхом крадіжок та інших злочинів. Крім того, згубний вплив на неповнолітніх справляє телебачення, комп’ютери, що пропагують насильство і життя заради власного задоволення. 

До речі, правоохоронці звернули увагу на дітей, яких батьки з початком весняно-польових робіт залучають до посадки ранніх овочів, так як село Заріччя славиться вирощуванням овочів. Проте в класі, де проводилась бесіда, учнів, які б без поважних причин були відсутні, не виявили. 

Іршавські дільничні намагаються робити все можливе, щоб підлітки не стали жертвами злочинів, проводять по всіх школах району такі профілактичні бесіди. Однак не слід забувати про те, що перш за все за своїх дітей мають відповідати батьки. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp