Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шляхи нелегалів: до України – законно, далі – по Google maps

4 березня 2015 р., 16:20

До словаччини "туристів не пустили прикордонники

Сьогодні, 4 березня, в ході проведення оперативних заходів прикордонники відділу «Ужгород» затримали вихідців з кавказького регіону, що намагались незаконно потрапити до Словаччини.

Про появу в прикордонні двох осіб кавказької зовнішності, які рухались в бік кордону, охоронцям кордону стало відомо заздалегідь, а коли мандрівникам до заповітної межі залишалось близько 500 метрів, їх було затримано. Чоловіки, які не мали при собі жодних документів, пояснили, що є громадянами Грузії і з метою пошуку роботи і кращих умов життя хотіли потрапити до Німеччини. До України вони прибули у законний спосіб, а маршрут до Словаччини, в обхід пункту пропуску «Ужгород», визначили собі за допомогою Google maps ще під час перебування на Батьківщині. В ході перевірки відповідних баз даних законність перебування чоловіків на території України було підтверджено. Наразі встановлюються їхні особи.

Після складання адміністративно-процесуальних документів, правопорушників буде доставлено до суду, який вирішить їх подальшу долю.

Прес-служба Чопського прикордонного загону






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp