Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перевізники хочуть брати у пасажирів 4,5

4 березня 2015 р., 19:00

Таку суму вони озвучили на зустрічі з керівництвом міста

На зустрічі з міським керівницт­вом перевізники озвучили новий тариф із рентабельністю 15%. Сума поки дуже відносна, адже з дня на день можна очікувати підвищення вартості пального, а тоді й заявлений тариф доведеться переглядати. 

Аргументи перевізників – зростання цін на пальне та велика кількість пільговиків, гроші за проїзд котрих від держави вже кілька місяців не отримували. Перевізники мають підготувати всі необхідні розрахунки й подати їх керівництву міста до 5 березня.

Закарпатська правда

Сільський голова с.Н.Бистрий 04.03.2015 22:51 IP: 6.125.20.195
Депутат- Білецький (Фронт змін) на маршруті де обслуговують його автобуси подорожчав на 140% розрахунок якщо на марщруті Хуст-Н.Бистрий квиток прямий кощтував 8 грн то зараз 20 грн. Можна припустити що топливо подорожчало, але ця ціна не обгрунтована, і домене як до Сільського голови надходять скарги на вказаного перевізника, а тому прошу антимонопольний комітет перевірити не законне підняття тарифів на в казаному марщруті.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp