Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відомий український гурт приїде в закарпатське місто

4 березня 2015 р., 21:31

У Берегові виступить "Друга ріка".

Легендарний рок-гурт "Друга Ріка" дасть свій єдиний концерт на Закарпатті у рамках свого всеукраїнського турне.Ця подія відбудеться у переддень міжнародного жіночого свята 8 березня у розважальному комлексі "Magnum" у місті Берегово. Далі групу чекають Чернівці та Київ.


Початок концерту запланований на 22:00. Кількість квитків - обмежена.

У комплексі ретельно готуються до святкування та приїзду гостей.Сексуальності вечірці додасть DJ Senorita - резидент столичних клубів і танцювальний шоу-проект з Києва «Biokukly». Вестиме вечір представник ужгородської команди «Comedy Org» Олександр Свергун.З історії гурту "Друга ріка":Групу заснували Віктор Скуратовський, Валерій Харчишин та Олександр Барановський 1995 року. Перші репетиції групи, який отримав назву «Second River», проходили в приміщенні Житомирського педадогічного інституту.В березні 2003 року гурт підписує контракт з «Lavina Music» та видає альбом «Два». В цей же час до гурту приєднався клавішник Сергій (Шура) Гера.У 2007 році Валерій Харчишин несподівано потрапляє у жахливу ДТП, що на довгий час прикувала його до ліжка.Навесні 2008-го року "Друга ріка" повернулися з новим альбомом «Мода», тексти якого зазнали суттєвих змін.В груднi 2011 музиканти ДР з'являються в провокаційному виглядi на обкладинці чоловічого глянцю XXL.В 2013 році група випускає відео на пісню «Скажи» - ліричну пісня з соціальним підтекстом. Музиканти знімають кліп, в якому намагаються привернути увагу суспільства до людей з вадами слуху.Останній студійний альбом гурту має назву Supernation (2014).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp