Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець прославив Україну на марафоні в Єрусалимі (ФОТО)

2 квітня 2014 р., 16:11

З українським прапором на спині він стартував 34-им, обігнавши таким чином 176 учасників у віковій категорії 50- 54 роки.

Також у загальному заліку тячівський марафонець став 278-м – серед 1275 учасників забігу - чоловіків та 296-м з 1491, які дійшли до фінішу.

Загалом у IV міжнародному марафоні,який пройшов в старовинному місті Єрусалим, взяли участь понад 20 тисяч учасників з 54 країн світу. З України було всього три бігуни, один з яких зійшов з дистанції. 

Андрій Терпяк впевнено подолав 42 км 195 м, хоч вона була таки складною навіть для переможців, бо передувалась частими підйомами та спусками. 

- Дуже цікавим був маршрут марафону. Він пролягав через мальовничі райони Єрусалиму і визначні пам'ятки столиці. Це і гора Сіон, Німецька колонія, Елеонська або Олійна гора, Вежа Давида і дуже старовинні вулиці. Одним словом - святі місця, які навіть побачити було великою благодаттю, – пригадує марафонець. 

Пробігти цю складну дистанцію пану Андрію допомогла наполеглива підготовка. Перед змаганнями він сумлінно тренувався, щоденно долавши десятки кілометрів як на міському стадіоні так і на біговій доріжці в домашньому спортзалі. На досягнутому не зупиняється і вже готується до забігів на марафонських дистанціях, що відбудуться у другому кварталі цього року у Відні, Кракові та Санкт-Петербурзі. А відтак у найпрестижніших забігах світу– Лондонському, Берлінському, Нью-Йоркському. 

На переконання тячівського спортсмена біг - це не лише спорт і здоров’я, а й міць та сила духу. 

- У марафоні, як у житті, якщо поставив ціль, то біжить вперед, до фінішу. А як зійдеш з дистанції, отримаєш поразку. Він же не звик програвати. Саме тому й обирає чергову дистанцію - для досягнення нових здобутків.
Тячівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp