Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про ціни на пасажирські перевезення

6 березня 2015 р., 14:24

Очільник крраю звернувся до Кабміну, аби в подальшому не регулювали ціни.

Про це очільник краю повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"На сесії Закарпатської обласної ради поінформував депутатів, що я як голова ОДА звернувся до Кабміну з пропозицією в подальшому не регулювати ціни на пасажирські перевезення. Вважаю, що в нинішніх умовах доцільно, щоби вони регулювалися ринково та в умовах живої конкуренції.

Висловив депутатам пропозицію звернутися до Кабміну стосовно змін до процедури на проведення конкурсів на здійснення пасажирських перевезень - аби зменшити терміни їх проведення та загалом спростити.

Також наголосив на проблемі, яку маємо з підприємством, котре приватизувало й фактично монополізувало автовокзали – значна частина тарифів на пасажирські перевезення йде на це підприємство, й переговори з ними стосовно пошуку змоги знизити цю частку, результату не дали. Відтак є пропозиція до голів міст обласного підпорядкування подумати над можливістю влаштувати альтернативні вокзали.

Домовилися з депутатами, що звернення підготує відповідна комісія облради разом з "інфраструктурним" департаментом ОДА."
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp