Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородок у погонах зі святом весни вітали (ФОТО)

7 березня 2015 р., 09:41

Жінок привітав очільник Ужгородської міліції Роман Стефанишин

Очільник ужгородської міліції Роман Стефанишин привітав жінок, які справою свого життя обрали служіння Батьківщині у міліцейських лавах, з Міжнародним днем прав жінок та миру.

Найпершим весняним святом, яке приходить до нас цієї пори, є Міжнародний день прав жінок та миру, що відзначається 8 березня. Більш вдалого часу для вшанування жіноцтва важко й уявити. Універсальні поняття «краса», «добро», «лагідність» асоціюються і з весняним пробудженням та оновленням природи, і з образом жінки-матері, сестри, коханої, вправної господині і невтомної трудівниці.

Напередодні Міжнародного жіночого свята в актовому залі ужгородської міліції відбулися урочисті збори. З привітальним словом до присутніх жінок звернувся очільник Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Роман Стефанишин. Він висловив представницям прекрасної частини міліцейського колективу щиру подяку за їх нелегку сумлінну працю, побажав щастя та всіх земних благ.

«Милі жінки! В цей весняний, святковий день сердечно вітаємо вас із найпрекраснішим св'ятом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаємо вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловік, з яким будуть не страшні будь-які негоди. Бажаємо, щоб кожний день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм», - зазначив підполковник Роман Стефанишин.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp