Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зниклого в горах туриста шукають вже з вертольотом (ФОТО)

7 березня 2015 р., 17:45

Його не можуть знайти від 2 березня.

Для пошуку туриста, який зник в горах ще 2 березня залучили вертоліт

 

Шосту добу у горах Рахівського району на Закарпатті шукають 29-річного громадянина Чеської Республіки, який в складі групи з шести людей заблукав іще 2 березня. Нагадаємо, що п’ятеро туристів рятувальники знайшли ще 3 березня. Наразі сили бійців ДСНС зосереджені на пошуку 29-річного чоловіка, якого востаннє бачили між горами Велика Близниця та Мала Близниця.

Сьогодні, 7 березня з метою повітряного пошуку було прийнято рішення про залучення вертольоту МІ-8 Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту. Обліт здійснював особисто начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей. На жаль, пошукові роботи відповідного результату не дали.

На даний момент, у пошуках беруть участь як представники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, так і громадські рятувальники – усього 18 чоловік і 6 одиниць техніки.

Пошукові роботи тривають і знаходяться під особистим контролем начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp