Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський хірург творить дива на війні

8 березня 2015 р., 11:42

Столичний колега знімає капелюха перед лікарем.

Цікавий допис у мережі «Фейсбук» знайшла на сторінці хірурга Київського медичного інституту ім. А.Богомольця Владислава Горбовця, який оперує бійців у зоні бойових дій. Він пише: «В Артемівську зустрівся із дивовижною людиною — Олександром Данилюком. Він хірург одного із знаменитих підрозділів ЗСУ, який вийшов із Дебальцева.Почуте від нього і продемонстровані фотографії мене як хірурга із чималим стажем глибоко вразили.

Цей молодий лікар разом зі своїми колегами в перервах між відбиванням атак, під безперервними обстрілами, в умовах невеличкого бліндажа і слабкого освітлення від світлодіодних лампочок успішно оперував по 15—20 бійців із різними важкими пораненнями. Особливо я був вражений фото з операції на черевній порожнині з ушивання розривів печінки та кишечника. Хірург і анестезіолог працювали стоячи на колінах, зігнувшись під низьким настилом бліндажа! Цей пацієнт лікаря Данилюка, як і багато інших, вижив і вже став на ноги».Київський медик каже, що знімає капелюха перед колегою. Додає, що фото героя-хірурга, як і його згоду на цей пост, вдалося добути із величезним трудом, бо Олександр є дуже скромною людиною. Але найприємніше для нас те, що О.Данилюк працює в Ужгородській міській лікарні. Україна має знати своїх героїв!


Схожі новини

Хірург Олександр Данилюк написав книгу про котел у Дебальцевому
Олександр Данилюк: "Війна нас змінила"
Хірург Олександр Данилюк приєднався до команди Міністерства охорони здоров’я України
У Дебальцевому ужгородський хірург оперував поранених, прикриваючи їх собою від землі, яка сипалася від постійних розривів
Закарпаття знову сумує: Життя за Україну віддав берегівчанин
У ГПУ прокоментували критику Данилюка
Ужгородський хірург Олександр Данилюк приєнався до команди Міністерства охорони здоров’я України
Лихо на чужині: Закарпатець, який перебуває в комі після аварії у Словаччині, потребує допомоги кожного
Олександр Вешелені: В Україні переміг вітаїзм. І продовжує перемагати
Олександр Сливка: «Для того, щоб Центр підвищення кваліфікації працював добре і не був баластом – треба мислити як бізнесмен»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp