Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодіжка "Ворскли" обігрує "Говерлу"

8 березня 2015 р., 16:10

З колосальним відривом.

«Ворскла» - «Говерла» - 3:0

Першість молодіжних складів. 16 тур. 8 березня. 2015. 12-00. Полтава. Стадіон «Лтава».

Голи: Олійник, 4, Січкарук, 21, Авраменко, 55.

«Ворскла» Ткаченко, Жениленко, Пернацький, Логінов (Квасний, 64), Пердута, Ічанський, Кизилатеш (Кравченко, 46), Олійник (Костенко, 60), Одарюк (Гаркуша ,79), Сичкарук (Погранічний, 46), Авраменко.

Запасні: Прокопенко, Бобров.

Старший тренер: Олександр Омельчук.

«Говерла»: Бабенко (Бонь, 46), Котьо, Шіміч, Беца, Микитишин, Добровольський, Реплюк, Тома (Цебро, 69), Сегедній (Будівський, 67), Павлич (Горняк, 58), Хоменко (Добош, 64).

Старший тренер: Вячеслав Пінковський.

Дуже класно розпочали полтавці свій матч. Уже на 3-й хвилині вони, завдяки атакувальним діям, заробили кутовий. Цей стандарт, у наслідку, і призвів до взяття воріт. На дальній штанзі Олійник зіграв вдало і відкрив рахунок у цьому матчі. Після цього, небезпечний момент виник у воріт «Ворскли». Логінов намагався перервати дуже щільний простріл з лівого флангу і зрізав м’яч у штангу власних воріт. Втім, полтавці не тільки змогли витримати оборону, а ще й закріпити успіх в атаці. Січкарук, після навісу з правого флангу, у падінні головою переправив м’яча у ворота- 2:0. Після цього, Богдан виконав акробатичний елемент – фляг. Дуже красиво, але не так ефектно та складно, як сальто Ковпака.

У другому таймі «Ворскла» мала безліч моментів, але забила тільки раз. Авраменко завершив старання партнерів точним ударом – 3:0. Мав Владислав забивати ще, але не влучив у буквально порожні ворота. Свій шанс мав Ічанський – з лівої пробивав, але м’яч оминув кут воріт. Міг забивати Одарюк, але не зміг точно перекинути воротаря. Двічі полтавці забивали з офсайдів. Одним словом, за повного домінування на полі у другі 45 хвилин, забили «ворскляни» один раз. 3:0 – у підсумку, передає прес-служба ФК «Ворскла».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp