Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині затримали сепаратиста із "ЛНР" (ФОТО)

9 березня 2015 р., 12:20

Чоловік роз’їжджав на крутій іномарці та транжирив "віджаті" у мешканців Луганщини гроші. А за спиною у нього безліч тяжких злочинів

Працівникам карного розшуку Закарпаття надійшла оперативна інформація про те, що на території Ужгородського району може переховуватися 38-річний житель Луганщини, якого розшукують за викрадення людей, автомобілів та цілу низку важких злочинів, скоєних ним на території Луганської області.Як з′ясувалося, цей чоловік раніше воював на боці так званої ЛНР, а потім затесався в один із українських добровольчих батальйонів, де мав прізвисько «Сепар».

{g}

Коли запахло смаленим, луганський «Сепар» прибув на Закарпаття, у тихому затишному селі Ужгородського району винаймав будинок, на цілий рік оплативши його наперед. Восьмого березня з самого ранку в результаті ретельно розробленої спецоперації співробітниками міліції Закарпаття спільно з колегами з Луганської області «Сепар» був затриманий. Затримання відбулося рано-вранці на дорозі з села, якою зловмисник їхав на власній «Тойоті» з луганськими номерами.

Затриманого передано співробітникам карного розшуку луганської міліції для доставки на територію Луганської області, де з ним будуть працювати слідчі. Вказана особа підозрюється в цілій низці злочинів, таких як незаконне позбавлення волі, «віджим» майна громадян тощо.

Начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич, коментуючи подію, підкреслив, що Закарпаття є гостинною землею для людей з чистою совістю та світлими намірами. Проте різного роду покидькам та бандитам тут не місце.

Слідство у справі триває.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp