Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники вилучили сигарети та холодну зброю (ФОТО)

10 березня 2015 р., 09:44

Усі речі, які намагались незаконно переправити через, кордон вилучено

Протягом минулих вихідних прикордонники Чопського загону спільно з інспекторами митниці стали на заваді кільком правопорушенням.

Так, в пункті пропуску «Тиса» у двох випадках було виявлено і припинено незаконне переміщення сигарет з України до Угорщини. Першим зазнав невдачі наш співвітчизник, який нашпигував сигаретами «COMPLIMENT» і «NZ» задній бампер та конструктивні порожнини салону свого легковика «ФОРД». Як підсумок, автомобіль і 560 пачок сигарет вилучено, загальна сума оцінки склала 28200 гривень. 

Така ж доля спіткала і громадянина Угорщини, який зазнав фіаско при спробі незаконно вивезти з України 1120 пачок сигарет «ROTHMANS». Угорець, у якості схованок, використав не лише підлогу і двері свого «ФОЛЬКСВАГЕНА», але й сидіння і, навіть, повітряний фільтр. Сигарети і «народний автомобіль» вилучено та оцінено у 37457 гривень. 

Ще одне правопорушення було попереджено на кордоні зі Словаччиною, у пункті пропуску «Малий Березний». Громадянин сусідньої держави спробував перетнути кордон із забороненими для ввезення в Україну предметами – ножем, кастетом та електрошокером. У результаті, предмети, які словак визнав своєю власністю, були вилучені встановленим порядком. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp