Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Грозному не потрібні "камбеки"

2 квітня 2014 р., 19:14

Наставник "Говерли" - про матчі топ-команд українського чемпіонату, динамівців Гусева і Драгович, а також дніпропетровцями Матеус.

Про матч "Металіст" - "Шахтар": 

"На мій погляд, коли "Металіст" вів 2:0, він міг би вичавити з цього більше. Вже не було сенсу великими силами йти в атаку, потрібно було більш дисципліновано зіграти, тому що клас гравців "Шахтаря" високий, і якщо вони отримують простір, то успішно цим користуються. А коли харків'яни тут же пропустив три голи... та я й не пам'ятаю, щоб "Металіст" пропускав три м'ячі в одному таймі. Звичайно, "Шахтар" розлютився, адже якби він програв у Харкові, все було б добре, хистке. Це розумів як "Шахтар", так і "Металіст". У господарів з'явився шанс! Але чому " Шахтар " так легко зміг використати помилки суперника? Напевно , через класу своїх гравців , мені так здається. Честь і хвала "Шахтарю" , але , на мій погляд , "Металісту" варто було зіграти раціональніше, але у них підбір більше на атаку і вони практично не грають другим номером". 

Про гру харківського клубу: 

"Мені здається, що "Металісту" настільки легко давалася гра, що рахунок 2:0 трохи розслабив, "заколисав" команду, в тому числі і оборону. Пропустивши перший м'яч, вони абсолютно не перебудувалися. Потрібно було менше ходити в атаку, грати прагматично, на утримання рахунку, як грають і багато інших відомих клуби, якщо в цьому є необхідність. Але це моя суб'єктивна думка, і тільки тренерський штаб "Металіста" має право сказати, чому це сталося". 

Про Олега Гусєва: 

"Ми всі разом переживали за Олега Гусєва і переживаємо досі, але, наскільки я знаю, йому стало краще. Здоров'я людини завжди вище всього іншого. Олег - дуже мужній, чесний, відкритий хлопець, і все, без винятку, йому симпатизують. Він - уособлення нинішнього "Динамо", вийшов з капітанською пов'язкою, і молодець Канкава й інші хлопці, які оперативно встигли допомогти йому. Це все вище футболу. Безумовно, це наклало відбиток на грі. Бажаю йому якнайшвидшого одужання!" 

Про гру "Дніпра" - "Дніпро" демонструє те, що він реально бореться за чемпіонство. Він не хоче зупинятися. І підбір гравців, і фінанси, і все інше дозволяє "Дніпру" на рівних битися за перше місце. Заслужено обігравши "Шахтар" у Донецьку, безумовно, вони отримали додаткову мотивацію, яка відбилася в грі з Динамо. Головне - щоб була інтрига в чемпіонаті, вболівальникам потрібні "камбеки". Чи потрібні мені "камбеки" ? Ні, не потрібні! Я хочу, щоб захисники не допускали елементарних помилок, щоб нападники реалізовували всі свої напівмоменти. Ми, тренери - люди прагматичні, і для нас результат важливіший видовищності". 

Про гру дніпропетровця Матеуса на "другому поверсі": 

"А я вам зустрічне питання задам: як невисокий Сережа Ребров забивав багато м'ячів і випереджав суперників, які були мало не на голову вище його? Тому що він швидше, раніше стартує... Не дивуйтеся! Матеус - дуже швидкий, реактивний гравець. Він відчуває момент, коли потрібно відштовхнутися. Зростання - це не означає швидкість. Поєднання зростання і швидкості трапляється дуже рідко. Ось у Хачеріді є таке поєднання, ще у декількох гравців... А ось Матеус не володіє великим зростанням, зате швидкість у нього величезна, і йому цього вистачає". 

Про гру динамівця Александара Драгович: 

"Він - гравець дуже високого рівня і недарма за ним "полює" безліч європейських клубів. Чи може він програти боротьбу гравцеві, який швидше його? Звичайно, може. Таке можна спостерігати в усьому світі, коли високі центральні захисники не встигають за реактивними гравцями низького зросту. Але Драгович - класний гравець! На мій погляд, пара захисників Хачеріді - Драгович - найсильніша в українському чемпіонаті, і підійде для будь-якого європейського клубу. Знаєте, коли Шкртел переходив з "Зеніту" в "Ліверпуль" , всі дивувалися, але він досить швидкий гравець з високим зростанням, і в результаті, англійський клуб отримав надійного захисника на довгі роки. Упевнений, що у Драгович теж все вийде".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp