Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники погодились відремонтувати знищену ними дорогу на Воловеччині

10 березня 2015 р., 13:56

Обіцянку розпочали виконувати одразу ж

03 березня 2015 року селищний голова Панасович В.В. в присутності директора комунального підприємства Савчин О.М. та депутатів селищної ради зустрічався з мешканцями села Канора. На зустріч було запрошено представників керівництва Воловецького агролісового господарства.

Під час зустрічі мешканцями висловлено занепокоєння станом сільської дороги внаслідок вивозу лісу важковаговим транспортом. Селищний голова проінформував присутніх стосовно того, що йому відомі проблеми Канори, що вже звертався з цього приводу до лісівників. Розповів про витрати місцевого бюджету на ремонт дороги у 2012-2014 роках. Він наголосив, що за цей період всі кошти, виділених субвенцій на поточний ремонт доріг населених пунктів селищної ради, спрямовувалися виключно для доріг села Канора. Та, на жаль, стан покриття вулиць такий, що цих коштів недостатньо, тому селишна рада і надалі буде докладати зусиль і приділяти увагу дорогам села. Він також звернув увагу керівництва лісоврозробного підприємства, що сільські дороги не призначені для інтенсивного руху важкого транспорту і потребують укріплення та догляду.

Лісівники віднеслися з розумінням до проблеми селян, запевнили їх взяти дієву участь в ремонті частково понищеної дороги. І слід відзначити, що свого слова вони поки що дотримують – на наступний день розпочали ремонт дороги, місцями прокопано водовідвідні канави, підсипано гравій. Роботи продовжуються.

На жаль не вдалося зустрітися з керівництвом лісового господарства і вислухати їхню думку стосовно сільської проблеми. Радує, що активну участь в подіях взяла молодь, яку також хвилюють проблеми села, його майбутнє. Вони написали заяву до селищної ради, де висловили вимоги селян, зібрали під нею 32 підписи. Така позиція молодих людей заслуговує на схвалення і повагу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp