Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від рук шахрая потерпіла 25-річна закарпатка

10 березня 2015 р., 19:00

І знову на гачок потрапила мешканка Іршавщини

Молода жителька Іршавського району вирішила придбати через Інтернет модне взуття, а в результаті втратила гроші в сумі 816 гривень. 

Від рук шахраїв потерпіла 25-річна мешканка с.Довге Іршавського району. В Інтернет-мережі потерпіла познайомилася з незнайомкою, котра запропонувала їй придбати дві пари жіночих туфель за 816 гривень. Ціна була прийнятна, тож дівчина на пропозицію погодилась. На рахунок «продавця» довірлива закарпатка перерахувала потрібну суму, після чого зв′язок між ними обірвався… 

Жінка, зрозумівши, що її ошукали, звернулась до Іршавського райвідділу міліції. Наразі правоохоронці встановлюють особу шахрайки. Даний факт внесено до Єдиного обліку за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), яка передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. 

До речі, це не вперше мешканці Іршавського району потрапляють у тенета шахраїв при покупці товарів через Інтернет. Тому правоохоронці вкотре закликають громадян бути уважними. При замовленні товару через Інтернет розраховуйтесь за нього тільки при отриманні. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp