Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія продовжує "тиснути" на проблеми етнічних угорців у Закарпатті (ВІДЕО)

11 березня 2015 р., 10:46

Цього разу російські журналісти поїхали за сюжетом не на Закарпаття, а у сусідню Угорщину

Нещодавно в ефірі інформаційної програми “Вести” телеканалу “Росія 1″ вийшов репортаж журналістки Катерини Зоріної про Закарпаття. Зокрема, у відеосюжеті йдеться про проблеми закарпатських угорців.

Як повідомляє Панорама Мукачево, під час сюжету російські медійники використали декілька типових прийомів маніпуляції. Зокрема, вони назвали цифру у 100 тисяч мешканців Ужгорода та його околиць, які вже отримали громадянство сусідньої Угорщини.

Окрім того, кремлівські пропагандисти використали маніпулятивний прийом очевидця. Так, журналістка опитала одну жінку, яка розповідала про проблеми жителів Закарпаття. Так, вона зазначила, що українська влада ніби-то ввела санкції проти тих мешканців Закарпаття, які приховують подвійне громадянство. Також “біженка із Закарпаття” сказала про бідність закарпатців та відсутність продуктів у магазинах та супермаркетах.

Однак, судячи з відеосюжету, багато хто із закарпатців може зрозуміти, що в опитуваної жінки немає ні угорського акценту, ні, тим паче, закарпатського.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp