Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чубірку запропонували співпрацю у рамках Стратегії Євросоюзу для Дунайського регіону

11 березня 2015 р., 19:04

Меморандум про співробітництво підписали вже голови Чернівецької та Одеської обласних рад. В Івано-Франківську та Ужгороді ще думають

Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру звернувся до голів Закарпатської та Івано-Франківської обласних рад із пропозицією розглянути можливість підписання Меморандуму про співробітництво в рамках Стратегії Євросоюзу для Дунайського регіону.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

Свої підписи під цим документом, метою якого є створення сприятливих умов для зміцнення економічного, науково-технічного, інвестиційного, туристичного та культурного потенціалу українських регіонів шляхом координації їхніх дій в процесі реалізації Стратегії, вже поставили голови Чернівецької та Одеської обласних рад.

Поглиблення співпраці у сфері регіональної політики та транскордонного співробітництва визначено серед пріоритетів співпраці між Україною та ЄС, а збалансовані ініціативи українських регіонів можуть відіграти ключову роль у залученні інвестицій та приєднанні до потужних програм ЄС. Михайло Гайничеру запропонував колегам висловити своє бачення співпраці в рамках Стратегії та розглянути можливість підписання зазначеного Меморандуму.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp