Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як берегівські шахісти у Мукачеві змагалися

3 квітня 2014 р., 08:10

29 березня у місті Мукачево пройшов дитячий шаховий “рапід” турнір, присвячений сьомій річниці Мукачівського дитячо-юнацького шахового клубу.

Берегівський район представляли учні шахового гуртка під керівництвом Буній Степана, які традиційно беруть участь у всіх шахових змагання. У змаганнях взяли участь 24 спортсмена 1998 року народження та молодші, це набагато менше, як зазвичай, але склад учасників все таки був вельми титулований. 

Цікава та виснажлива боротьба, адже було зіграно за день аж 9 турів по швейцарській системі з контролем003 часу 15хв + 10 сек. кожному учаснику, виявила переможців як в загальному заліку, так і по категоріях. 

Серед берегівчан достойно виступили: Іжак Андрій – 2 місце в загальному заліку та шестирічний Артур Сінний, який став найкращим в категорії серед дітей до 8 років. Соболь Кирил та Максим Русин набрали по чотири очки, що також непоганий результат. А одноосібним переможцем виявився мукачівець – Олександр Решетар.

Берегівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp