Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення будинок і автомобіль (ФОТО)

12 березня 2015 р., 13:40

Вогонь охопив будинки та авто сьогодні вранці.

Вранці 12 березня трапилася пожежа у надвірній споруді в с. Копашнево Хустського району. Власники обійстя прокинулися й помітили вогонь на горищі господарської будівлі, що включає літню кухню, гараж і місце для зберігання сіна. Відтак о 04:40 господарі повідомили про пожежу до служби порятунку «101».
Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 05:18 локалізували пожежу та о 08:40 повністю загасили вогонь. 


 

Своїми діями бійці ДСНС врятували від знищення полум’ям житловий будинок, розташований за 5 метрів від палаючої споруди, та автомобіль ВАЗ 2107, що знаходився у гаражі. На щастя, під час пожежі обійшлося без травмованих і загиблих.
Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронці. Завдані збитки також встановлюються, адже полум’я встигло знищити дах надвірної споруди, 2 тонни сіна та частину домашнього майна.

У ДСНС України у Закарпатській області






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp