Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від закарпатців приймуть публіцистичні твори

12 березня 2015 р., 17:40

Всіх охочих запрошують взяти участь у конкурсі.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом публіцистичних творів від 1 березня до 1 травня 2015 року на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003 № 1832 «Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня - у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях: – за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації; – за кращий твір у телевізійній сфері; – за кращий твір у радіомовній сфері; – а кращу наукову роботу в інформаційній сфері. Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо (http://comin.kmu.gov.ua) у розділі «Виставки, конкурси, премії, фестивалі», підрозділі «Премії». 

Звертаємо увагу, що відповідно до п. 4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами. На здобуття Премії, подаються: – клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів); – примірник публікації (твору) в газеті, журналі, книзі, та на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення в теле-радіоефірі(назва ЗМІ) його номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо); – копія паспорта 1-2 стор. (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу). Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з поміткою (на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності). Телефон для довідок: (044) 278-86-96. 

Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp