Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорогу Івано-Франківськ - Рахів відремонтують за європейські кошти

13 березня 2015 р., 11:16

Влада Карпатських областей продовжує шукати кошти та заохочувати інвесторів

Розвиток дорожньої інфраструктури – пріоритет у діяльності влади. Забезпечення належного транспортного сполучення у ще більшій мірі сприятиме інвестиційній та туристичній привабливості.

На засіданні, проведеному в Івано-Франківській ОДА 11 березня, було звернено увагу на джерела фінансування ремонту доріг у Карпатському регіоні, повідомляє Рravda.if.ua.

Учасники наради виокремили декілька джерел фінансування розвитку дорожньої інфраструктури. Серед них – кошти в сумі 700 млн. грн., виділені Верховною Радою України на ремонт доріг Карпатського Єврорегіону та більш ніж 50 млн. євро від європейських донорів на капітальний ремонт дороги Івано-Франківськ – Рахів, про що наразі ведуться перемовини. 

Після тривалих обговорень на нараді прозвучали пропозиції про запровадження електронного документообігу, що дасть можливість контролювати використання коштів для ремонту доріг, співпрацю з бюджетоутворюючими підприємствами краю у плані співфінансування робіт, першочерговий ремонт доріг Львів – Мукачеве та Бурштин – Калуш тощо.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp