Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генштаб відповість на звернення бійців до Порошенка

13 березня 2015 р., 13:31

Хоча командир гірських піхотинців з Мукачева, чиє "схвалення" стоїть у заяві першим, заявляє, що жодних вимог Президенту не відсилали

Генштаб найближчим часом зробить заяву щодо листа військових до президента України Петру Порошенку, в якому вимагають покарати винних за те, що сталося в Дебальцеве. 

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив в.о. спікера Генштабу Владислав Селезньов. 

"Так, цей документ зараз знаходиться переді мною. Зараз готується офіційна заява прес-служби Генштабу, тому що є багато питань, вона буде найближчим часом, в якій ми повністю роз'яснимо питання, пов'язані з цим зверненням, а також з тими речами, які потрібно враховувати, коли ми починаємо сприймати інформацію, яка викладена в цьому листі", - заявив Селезньов. 

Нагадаємо, раніше в мережі з'явився лист до президента Порошенко, підписаний офіцерським складом 128 ОГПБр, де описується операція з виведення контингенту з Дебальцеве, а також висувається вимога змінити керівництва, яке приймає рішення по операції в зоні бойових дій. 

У той же час командир 128-ї бригади заявив, що не підписував листа президенту і дізнався про нього тільки з Інтернету.

патріот 13.03.2015 15:11 IP: 69.230.107.46
А ШО НЕ ПРАВДА? ТАК І БУЛО А МОЖЕ ЩЕ ГІРШЕ.СОТНІ ВБИТИХ, СОТНІ РАНЕНИХ, СОТНІ ПОПАЛИ У ПОЛОН!ЦЕЙ СЕЛЕЗНЬОВ ВООБЩЕ ЯК ЧУЧАЛО, ЩЕ І НА ЧОЛОВІКА НЕ ПОХОЖИЙ, ЯК МУМІЯ!ПРИ ТЕПЕРИШНІХ КОМУНІКАЦІЯХ НЕ МОЖНА ВСЕ СХОВАТИ І БРЕХАТИ, ХВАТИТЬ БРЕХАТИ ЦИНІЧНО НА ЛЮДСЬКІЙ КРОВІ,СВОЛОЧІ!!! ХТО ВІДПОВІСТЬ ЗА ІЗВАРИНСЬКИЙ КОТЕЛ,ЗБИТИЙ ЛІТАК З 50-ма ДЕСАНТНИКАМИ, ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ, ДЕБАЛЬЦЕВСЬКИЙ КОТЕЛ,АЕРОПОРТ ДОНЕЦЬКИЙ, ХТО ВІДПОВІСТЬ, СВОЛОЧІ!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp