Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українсько-угорський кордон патрулюють з повітря (ФОТО)

13 березня 2015 р., 14:33

Учора закарпатські прикордонники взяли участь у першому патрулюванні

Днями в Угорщині відбулась прикордонно-представницька зустріч представників Чопського та Мукачівського прикордонних загонів зі своїми угорськими колегами. 

{g}

В ході даної зустрічі було обговорено низку питань щодо результатів проведення спільних заходів з охорони кордону, в результаті яких було досягнуто домовленостей щодо збільшення кількості спільних патрулів на українсько-угорській ділянці кордону, погоджено періодичність проведення вказаних заходів. 

Крім того, угорські колеги запропонували закарпатським стражам кордонів здійснення спільного моніторингу кордону з використанням прикордонної авіації Угорської поліції. 

На виконання досягнутих домовленостей вже 12 березня поточного року було здійснено перше спільне патрулювання українсько-угорського кордону гелікоптером прикордонної поліції Угорщини. До складу патрульного екіпажу, крім угорських прикордонників, увійшли керівники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів. В подальшому подібні патрульні польоти будуть здійснюватись з врахуванням обстановки на спільній ділянці українсько-угорського кордону. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp