Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці готові платити за хліб не більше 5 гривень (ВІДЕО)

14 березня 2015 р., 19:05

А дехто вважає, що його варто пекти самотужки.

П’ять гривень і не більше. Таку ціну за буханець хліба вважають прийнятною закарпатці. Однак, в магазинах, за такі гроші сьогодні можна купити хіба що булочку або два рогалика. Люди кажуть, нині дешевше пекти хліб удома, пропонують ще один спосіб зекономити: просто скоротити споживання цього продукту.

До нової вартості хліба звикли ще не всі. 5 – 6 гривень за буханець – така ціна вже у минулому. Зараз за хлібину потрібно викласти вдвічі більше. Нову ціну на хліб закарпатці вважають неприйнятною. Люди стурбовані. Чому за продукт № 1 вони повинні платити день у день все більше і більше. Тоді як Україна у 2014 -му зібрала рекордний урожай зернових. Люди кажуть, нині дешевше пекти хліб вдома. Хтось пропонує інший варіант зекономити: просто скоротити споживання цього продукту. Іншого способу зводити кінці з кінцями в період кризи просто не бачать. Людей хвилює, як жити далі і на чому ще економити. Та найбільше бояться, що нинішні захмарні ціни на продукти – це ще далеко не межа.



М-студіо

Ольга 08.07.2017 20:40 IP: 190.131.32.95
не межа, панове...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp