Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Активісти УДАРної "молодіжки" вшанували захисників Карпатської України (ФОТО)

16 березня 2015 р., 09:20

Вшанування відбулося вчора, 15 березня

Вчора, 15 березня, представники влади і різних громадських організацій взяли участь в офіційних заходах, присвячених 76 річниці Карпатської України, які відбулися у меморіальному парку "Красне поле", що неподалік від Хуста.

 

Серед присутніх на мітингу були і закарпатські ударівці. Вони вшанували пам'ять полеглих героїв хвилиною мовчання, а після молебню, який провели представники різних конфесій, піднесли квіти до підніжжя Хреста.

"Саме тут, на Красному полі, відбувся бій між слабо вишколеними й озброєними захисниками Карпатської України - воїнами Карпатської Січі та добре вимуштрованою армією фашистських загарбників. Сили були нерівні ... Повторивши подвиг героїв Крут, молоді січовики першими в Європі чинили озброєний опір фашистським окупантам і віддали свої життя за свободу рідної землі. Ми завжди цінуватимемо їхню боротьбу попри нерівні сили з ворогом, адже прагнення до незалежності закарпатських українців у 1939 році - яскравий приклад відваги та патріотизму", - каже активіст "молодіжки" УДАРу Павло Величко.Закінчився вчорашній мітинг військовим салютом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp