Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатську «Батьківщину молоду» очолив Сергій Шанта

16 березня 2015 р., 09:15

Активіста обрали на цю посаду на нещодавній конференції

Днями відбулася обласна конференція молодіжної організації «Батьківщина молода», на якій головою організації обрали активіста Сергія Шанту.

У конференції взяли участь 19 із 23 обраних делегатів, а також голова Всеукраїнської організації «Батьківщина молода» народний депутат України Іван Крулько та голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Олександр Кеменяш.

Відкриваючи конференцію Іван Крулько зауважив, що дуже мало партій мають молодіжні організації, а з тих, які мають, тільки «Батьківщина молода» єдина дієва й дає можливість молодим людям проявити себе в політичному житті країни.

Олександр Кеменяш також наголосив на тому, що свого часу зібрав команду із молодих людей, завдяки яким вдалося перемогти на виборах, попри те, що опоненти застосовували і адмінресурс і підкуп.

Кандидат на посаду голови обласної «Батьківщини молодої» - Сергій Шанта отримав повну підтримку і був обраний головою одноголосно. Сергій є членом партії «Батьківщина» неодноразово брав участь у виборчих кампаніях, був довіреною особою кандидата в депутати та кандидата в Президенти Юлії Тимошенко, також очолював юридичну службу обласної партійної організації.

Сергій Шанта повідомив, що до початку виборчої кампанії до місцевих рад мають відбутися конференції «Батьківщини молодої» у всіх районах краю.

На конференції також обрали новий склад бюро та контрольно-ревізійної комісії.


Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp