Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Василь Губаль: "Ми повинні виправдати подвиг героїв Карпатської України та звершити вільну, справедливу та успішну державу"

16 березня 2015 р., 09:30

Так очільник Закарпаття звернувся до краян

Голова Закарпатської ОДА з нагоди відзначення 76-ї річниці проголошення Карпатської України звернувся до краян та гостей регіону на Красному полі під час урочистого мітингу.
Василь Губаль наголосив: "Сьогодні на Закарпатті, в усій Україні – особливий день.
Річниця Карпатської України – це не просто дата. 76 років тому – 15-го березня 1939-го року закарпатці вписали свою сторінку в літопис українського державотворення. На полі поблизу Хуста, яке названо Красним, на землі, политій кров'ю її синів, відбулася битва, яка народила для нас Українську державу.
Цьогоріч, певно, як ніколи, ми розуміємо подвиг і трагедію Красного поля. 

Нині ми вшановуємо борців за Карпатську Україну, і сьогодні ж найкращі українські чоловіки продовжують кров'ю і життям обстоювати нашу з вами державу – любиму, єдину й неподільну. Тож вклонімося синам Закарпаття, синам України... Вклонімося дружинам, матерям, усім близьким тих, кого втратили у цій боротьбі…

Ми повинні виправдати їхній подвиг. Ми повинні звершити нашу державу. Вільну, справедливу й успішну. І ми це зробимо – об’єднавшись. Заради України. І - пам’ятаючи про її найкращих синів.
Вічна слава! Герої – не вмирають! Україні – жити! Слава Україні!".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp