Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент нагородив бійців АТО

16 березня 2015 р., 11:40

За те, що проявили мужність та професіоналізм.

Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами військовослужбовців, які проявили особисту мужність і високий професіоналізм під час антитерористичної операції.

Про це повідомляється на http://www.president.gov.ua/documents/19076.html

Указом від 14 березня №144 Глава держави відзначив державними нагородами 158 військовослужбовців Збройних Сил України, співробітників Міністерства внутрішніх справ та Державної служби з надзвичайних ситуацій. З них 95 воїнів, які загинули під час боїв у серпні-жовтні минулого року, нагороджені посмертно.

Серед нагороджених у Збройних Силах України 4 військових, які вже вдруге отримують орден «За мужність», цього разу – за мужність, проявлену під час боїв на Дебальцівському плацдармі. Це сержант Сергій Мудрий, солдат Євген Панахида, старший сержант Андрій Прометний та старший солдат Роман Шваюк.

Медаллю «За військову службу Україні» нагороджені шість бійців Національної гвардії, які забезпечували вихід частин і підрозділів Збройних Сил з-під Дебальцевого. Це прапорщики Олег Бойко та Іван Глуханюк, капітан Артем Грушко, старші прапорщики Григорій Мазур та Сергій Малогулко та старший солдат Денис Пухнаревич.


Окрім того, Президент відзначив орденами трьох співробітників ДСНС, які забезпечували евакуацію мирного населення з Дебальцевого. Це генерал-майор служби цивільного захисту Микола Ільченко, молодший сержант СЦЗ Олександр Міркевич та підполковник СЦЗ Олександр Стрющенко.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp