Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер Берегова вислухав містян (ФОТО)

16 березня 2015 р., 20:00

Сьогодні Золтан Баб’як провів прийом.

16 березня міський голова Берегова Золтан Бабяк провів традиційний прийом громадян.

 
Так, одна берегівчанка скаржилася на сусіда у сфері користування землею. Інші громадяни просили матеріальну допомогу.

Ще одна жінка з вул. Мужайської розповіла про постійні сварки з сусідами по квартирі, які, за її словами, навіть погрожують фізичною розправою. Варто зазначити, що у заявниці є двоє дітей. З цього приводу міський голова доручив від міської ради звернутися у правоохоронні органи та задіяти відділ у справах дітей.

Окрім того, прийшли на прийом міського голови переселенці з м. Алчевська Луганської області. Подружжя Дмитра та Олени разом з двома дітьми живуть на квартирі родички, що придбали ще три роки тому. У рідному місті чоловік з дружиною мали свою справу – займалися реставрацією подушок. Однак після початку військових дій змушені були покинути дім та обладнання і переїхати на Закарпаття. Переселенці просили сприяти працевлаштуванню та допомогти з орендою землі для садівництва.

На прийом прийшов і учасник АТО Сергій Шостак, який подав заяву на отримання земельної ділянки. Міський голова наголосив при цьому, що учасники АТО можуть за потреби звертатися до нього поза офіційним прийомом громадян.

Новини Берегівщини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp