Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Тереблянської долини допомагають ведмедям у "Синевирі"

17 березня 2015 р., 08:07

Допомога надходить завжди, щоб ведмеді мали що поїсти

Благодійні справи завжди високо цінувалися у суспільстві, та особливо цінними є добродійники у непростий теперішній час. Добрі вчинки повертаються до людини сторицею, адже вони уособлюють у собі любов, турботу, добро.

Приємно відзначити, що благодійна допомога для Центру реабілітації бурих ведмедів надходить не лише з інших міст, але меценати знаходяться і серед жителів Тереблянської долини.

Таким є Шпілька Іван Семенович - приватний підприємець з села Синевир. Починаючи з 2011 року, а саме з дня відкриття Реабілітаційного центру бурих ведмедів, він став їм допомагати з харчами. Всі основні продукти харчування для ведмедів, а саме – муку та хліб – підприємець продає НПП «Синевир» зі значною знижкою. Неодноразово Іван Семенович йде назустріч національному парку та, розуміючи складну ситуацію із державним фінансуванням, надає харчі для клишоногих у борг.

На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Але завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує. НПП «Синевир» висловлює щиросердечну подяку Івану Шпільці за надану допомогу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, великого людського щастя, успіхів у роботі, невичерпної енергії, родинного затишку і тепла.
Нехай ваші добрі справи повернуться до Вас сторицею!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp