Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хабар на "Лужанці" був призначений для начальника та одного з інспекторів

17 березня 2015 р., 08:57

Отримання хабара пов’язане з вимаганням

У Закарпатській області співробітники СБУ викрили протиправну діяльність працівників митного поста «Лужанка» Закарпатської митниці Державної фіскальної служби України, які вимагали від місцевого мешканця 9 тисяч гривень неправомірної вигоди за пропуск на митну територію України товарів народного споживання. 

Встановлено, що начальник та інспектор одного з відділів цього митного поста вимагали гроші за безперешкодне ввезення переміщення в Україну вантажу, який взагалі не підлягав оподаткуванню. 

15 березня ц.р. співробітники спецпідрозділу СБУ в Закарпатській області затримали хабарників на «гарячому» під час отримання ними хабара. 

Обласна прокуратура оголосила зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp