Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті буде єдина система забезпечення прав та надання допомоги учасникам АТО й їхнім родинам

17 березня 2015 р., 10:49

Для цього об’єднають зусилля військових, військкоматів, служб соцзахисту, медиків, земельників, органів місцевого самоврядування та інших органів влади

Голова Закарпатської ОДА ініціював нараду з питань соціального захисту учасників АТО та їхніх родин за участю всіх служб, чия робота пов’язана із цими питаннями. 

"Робиться чимало, але, вважаю, що недостатньо. Повинна бути прозора, чітка, струнка система – аби люди мали можливість отримати все, що їхнє по праву, дістати всю допомогу. Координовано і централізовано. Варто об'єднати зусилля військових, військкоматів, служб соцзахисту, медиків, земельників, органів місцевого самоврядування, тощо", - сказав Василь Губаль.

Керівник області запропонував спеціалістам розробити єдину систему координації цієї роботи. До слова, Львівська ОДА відкрила "єдине вікно" з цих питань, і справа не знімається з контролю до повного вирішення. Закарпаття вивчає свій досвід, але рухатиметься власним шляхом. Ідеться і про організацію подібних служб у районах і містах краю. Керівник області, який висловив своє бачення цієї системи – вона має бути зручною для людей та справедливою - протягом двох днів чекає конкретних пропозицій від обласних служб, також і стосовно процедури контролю за вирішенням проблем, які порушують учасники та АТО та їхні родини.



Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp