Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скарбниця Ужгородщини поповнилася на понад 40 тисяч

3 квітня 2014 р., 14:36

З початку року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року.

З цього часу громадяни, які отримали доходи, що підлягають оподаткуванню повинні подати до органу доходів і зборів за своїм місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи. Протягом трьох місяців громадяни Ужгородщини вже задекларували більше мільйона гривень, в результаті чого скарбниця поповниться на понад 40 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. 

«Нині, у доволі нелегкий для країни час, своєчасна сплата податків є актуальною і нагальною як ніколи. Держава не в змозі забезпечити необхідне фінансування Збройних сил України, які на теперішньому етапі потребують максимальної підтримки та допомоги, - зазначає начальник Ужгородської ОДПІ Тарас Триндяк. – Тож, закликаємо громадян не зволікати із виконанням свого обов’язку та своєчасно і в повному обсязі сплатити податки. У свою чергу ми стараємося зробити процес подання декларацій та сплати податків максимально простим та зручним». 

Таким чином, платники податків району, котрі бажають задекларувати свої доходи можуть отримати безкоштовні бланки декларацій та допомогу фахівців при їх заповненні в Центрі обслуговування платників Ужгородської ОДПІ за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська 10а. Окрім цього, громадяни, які віддають перевагу інформаційним технологіям мають змогу відправити декларацію про свої доходи в електронному вигляді. 

Для цього на веб-порталі Міндоходів діє сучасний сервіс «Декларування он-лайн». Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року триває до 1 травня 2014 року. 
За матеріалами Ужгородської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp