Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Біля Волновахи і Попасної підірвали залізничні колії

18 березня 2015 р., 10:38

На щастя, постраждалих нема.

Повідомляється, що пошкоджені залізничні колії на непідконтрольній ЗСУ території.Біля Волновахи і в Попасній виявлено пошкодження колій залізничного сполучення, передає МВС на Донецькій залізниці.

Згідно з повідомленням, пошкоджено залізничні колії, які перебувають на непідконтрольній ЗСУ території.

"До чергової частини лінійного відділу Волноваха надійшло повідомлення про те, що на 1173 кілометрі перегону "Південно-Донбаська - Оленівка" о 7:00 пролунав вибух, в результаті якого були пошкоджені 150 метрів парних і 150 метрів непарних колій", - сказано в повідомленні.

У момент вибуху рух поїздів на цій ділянці не здійснювався, постраждалі відсутні.

"Від машиніста вантажного поїзда надійшло повідомлення до чергової частини лінійного відділу Попасна про те, що о 19:20, під час руху він побачив пошкоджену ділянку колії на залізничному мосту, розташованому на 51 кілометрі перегону "Сентянівка - Шепилов" і застосував екстрене гальмування. Внаслідок гальмування передня пара коліс зійшла з колії", - зазначили у відомстві.

Події зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 277 КК України (умисне пошкодження шляхів сполучення).

Раніше повідомлялося, що в Луганській області на території, контрольованійукраїнською владою, підірвався вантажний потяг з вугіллям. Поїзд частково зійшов з колії, вугілля розсипалося. За попередніми даними, постраждалих немає.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp