Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандистам зламали плани закарпатські прикордонники (ФОТО)

18 березня 2015 р., 12:41

Зловмисники не законно везли цигарки та транспортні засоби.

Днями прикордонники Чопського загону у взаємодії зі співробітниками митниці стали на заваді правопорушникам, що намагались у незаконний спосіб перемістити через кордон сигарети і транспортні засоби.

 

В пункті пропуску «Тиса» правоохоронці припинили дві спроби незаконного переміщення тютюнових виробів до Угорщини. У першому випадку позбувся сигарет і своєї автівки «ДАЧІЯ» (2008 р.в.) громадянин України, який спробував під заднім сидінням машини перевезти через кордон 139 пачок сигарет «NZ Gold». Автомобіль оцінено у суму понад 138 тисяч гривень, вартість сигарет встановлюється. Також проявив винахідливість у переправленні сигарет ще один наш співвітчизник, який приховав товар у запасному колесі свого «ОПЕЛЯ». У даному випадку було вилучено лише сигарети і «запаску», які, загалом, оцінено у 1925 гривень.

Ще два транспортні засоби було вилучено в пункті пропуску «Ужгород», що на кордоні зі Словаччиною. Легкові автомобілі «ЛЯНЧА» (1987 р.в.) і «ДЕУ» (1998 р.в.) переміщувались двома громадянам Угорщини на територію України за підробленими дорученнями на право керування. У підсумку вартість італійського автомобіля склала понад 18 тисяч гривень, ще у 23 тисячі гривень оцінили представника південнокорейського автопрому.

Прес-служба Чопського прикордонного загону



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp