Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як У Мукачеві силачі змагалися (ВІДЕО)

18 березня 2015 р., 15:41

Чемпіонат з жиму лежачи відбувся у місті над Латорицею.

У їх руках залізні штанги здаються пір’ям. Пауерліфтери з усієї України зїхалися до Мукачева на чемпіонат України із жиму лежачи. Відбіркові змагання серед юнаків, дівчат та юніорів усіх вікових категорій відбулися у міській ДЮСШ. Переможців чемпіонату чекають світові змагання, які відбудуться у Швеції.

19 років, вага не більше 60 кілограмів, зате жме 75. Тетяна з Кам’янець-Подільська в пауерліфингу менше двох років, а вже здобула звання майстра спорту.

Для них немає межі вдосконалення, кожні змагання – чергові рекорди. Урочисте відкриття чемпіонату України з пауерліфтингу розпочалося з параду спортсменів.

Кожен учасник з табличкою в руках, чемпіонат з пауерліфингу зібрав не лише дівчат і жінок, а й хлопців та чоловіків. Дієту ці спортсмени не тримають, зате силу мають. У цьому виді спорту головне не краса, як у бодібілдерів, а силові показники.

Київ, Франківська, Чернівецька, Полтавська, список сильних областей поповнює і Закарпатська область. Пауерліфинг не зупиняє свій розвиток по всій Україні

Після чемпіонату України переможців чекає подорож до Швеції, де у травні відбудуться змагання за участі спортсменів з уього світу.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp