Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти УжНУ разом з ужгородцями весело провели час

18 березня 2015 р., 20:03

У місті відзначали День Святого Патріка.

Студенти факультету туризму та міжнародних комунікацій вирішили весело відсвяткувати День Святого Патрика – традиційне ірландське свято, яке поширилося й на інші країни світу. Діяльність саме цього християнського святого утвердила католицизм в Ірландії; символом свята є трилисник, і теж не випадково: на його прикладі Патрик пояснював місцевим мешканцям єдність Отця, Сина і Духа Святого.

 

На площі Театральній учора зібралися всі ті, хто вирішив долучитися до святкування нічним забігом «Night Run» в Ужгороді. Захід провели вже вдруге. Кожному учасникові спершу треба було пройти реєстрацію і дістати порядковий номер бігуна. Для того, аби підготувати м’язи до забігу, студенти-організатори влаштували руханку, після чого всі вишикувалися в колону і весело стартували. Забіг почався з Театральної площі, продовжився Київською набережною, транспортним мостом, набережною Незалежності і знову повернувся до початкової точки.

Після забігу ужгородців, серед яких було чимало школярів, студенти пригощали сушками та гарячим чаєм, а також влаштували конкурси і фаєр-шоу. Найяскравіші моменти заходу можна побачити у нашому відео.

Ірина Левіна



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp