Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівцям набридло жити під керівництвом тимчасового в.о.

19 березня 2015 р., 20:51

Проситимуть уряд прискорити призначення тимчасового керуючого на повноцінну посаду

Сьогодні, 19 березня, відбулося третє пленарне засідання 24-ї сесії Тячівської районної ради VI скликання. В результаті розгляду питань порядку денного депутати прийняли низку важливих рішень для району. Також народні обранці розглянули пропозицію депутата районної ради Дьолога Івана Васильовича щодо прискорення процедури затвердження на посаді голови Тячівської райдержадміністрації Василя Йовдія. Дану пропозицію на сьогоднішній сесії підтримали всі присутні в залі депутати, за винятком одного, який утримався від голосування.

Тож найближчим часом до Кабінету Міністрів України буде направлено лист-звернення депутатів Тячівської районної ради з рекомендацією підготувати подання на ім'я Президента Українина щодо затвердження т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василя Йовдія на посаду голови державної адміністрації на постійній основі. Що дозволить більш ефективно вирішувати назрілі питання життєдіяльності району на шляху до впровадження реформ. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp