Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода (ВІДЕО)

20 березня 2015 р., 11:35

Голова Дніпропетровської ОДА забув про те, що за словами варто стежити.

Голова Дніпропетровської ОДА, олігарх Ігор Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода Сергія Андрушка. Інцидент трапився близько півночі біля офісу компанії «Укртранснафта», в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства. Коли після шести годин перебування у приміщенні, Коломойський вийшов із офісу «Укртранснафти», журналіст запитав його, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації робить вночі в офісі державного підприємства. У відповідь на це Ігор Коломойський обматюкав журналіста й запитав, чому той не цікавиться, як в компанію потрапили російські диверсанти.

«З тобою хоче побачитись. Іншої можливості нема, як тебе побачити. Твоє обличчя. Радіо Свободи. А чого ти не питаєш як рейдерське захоплення в «Укртранснафті» відбулося? І російські диверсанти сюди потрапили? Чого ти про це не питаєш? Чи тобі, **, Коломойського треба побачити? Ми звільняли будівлю від російських диверсантів, які захопили. А ти зі своєю «Свободою» сидиш тут, **, і чатуєш, як дівиця свого невірного чоловіка», – відповів голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський журналістові, продовживши далі ще бруднішою лайкою.

«Ти ж Радіо Свобода, поламала Радянський Союз, повалила більшовиків. За ОУН-УПА завжди декларував, а ти за паспортами тут чергуєш? Або чому ти чергуєш? Де твій ** цей Лещенко? Ну покажеш ти це по своєму телевізору або по своєму інтернету? Алло, гараж? Їду до президента з ось цими писульками і папірцями», – продовжив голова Дніпропетровської ОДА.

Ввечері 19 березня Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей приїхав до офісу «Укртранснафти».

Перед тим стало відомо, що наглядова рада цього державного підприємства відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. У повідомленні «Нафтогазу», що контролює 100 відсотків акцій «Укртранснафти», не вказана причина такого рішення.

Як з’ясували журналісти програми Радіо Свобода і «Першого національного» телеканалу «Схеми», в якій працює Сергій Андрушко, за останні вісім місяців державне ПАТ «Укртранснафта» сплатило близько 305 мільйонів гривень за зберігання технологічної нафти у резервуарах заводів, у яких контрольні пакети акцій мають структури Коломойського.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp