Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавського бухгалтера судитимуть за зловживання службовим становищем

20 березня 2015 р., 16:20

Жінка здійснила махінації майже на 30 тисяч

Прокуратурою області завершено досудове розслідування кримінальних правопорушень вчинених головним спеціалістом-бухгалтером Іршавського РВ УМВС в Закарпатській області за фатом розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч.2 ст.191 та ч.1 ст.366 КК Україини).

Встановлено, що головний спеціаліст-бухгалтер Іршавсьвого РВ УМВС України в Закарпастькій області впродовж 2013-2014 років вчинила розтрату майна, шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення під час надання послуг щодо харчування затриманих, які утримувались і ІТТ та КТТ Іршавського РВ, на загальну суму близько 30 тис.грн.Ця сума коштів була перерахована з держбюджету приватному підприємцю, який на договірних засадах забезпечував гарячим харчуванням затриманих. 

Проте, ця сума у 3 рази перевищувала фактичну вартість спожитого затриманими особами, у зв`язку з чим державі було завдано збитків на вказану суму, яка в процесі слідства повністю відшкодована.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp