Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські навчальні заклади змагалися за кращий веб-сайт

20 березня 2015 р., 17:02

Головна критерія - зміст ресурсів

Інтернет Асоціація України разом з Міністерством освіти і науки України вже вп’яте проводить Конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти

Головними критеріями для оцінювання є змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінюється за показниками, згрупованими у такі категорії: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники.

Відрадним є те, що цьогоріч у трьох із шести номінацій перемогу здобули Закарпатські навчальні заклади.

У номінації „Веб-сайти сільських шкіл” серед п’яти найкращих в Україні визнано переможцем Полянську ЗОШ І – ІІІ ступенів Свалявського району.

У номінації „Веб-сайти дошкільних закладів” серед п’яти найкращих в Україні визнано переможцем ДНЗ № 39 м. Ужгород.

У номінації „Веб-сайти позашкільних закладів” серед п’яти найкращих в Україні визнано переможцем Іршавський районний будинок дитячої творчості.

25 березня цього року в залі засідань Колегії Міністерства освіти і науки України відбудеться нагородження переможців даного конкурсу.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp