Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Синевир» приєднається до всесвітньої кампанії Година Землі

21 березня 2015 р., 10:11

П’ять років поспіль парк приєднується до кампанії заради збереження та допомоги нашій планеті

Починаючи з 2011 року НПП «Синевир» регулярно приєднується до всесвітньої кампанії Година Землі. Ця кампанія проводиться з ініціативи найбільшої і найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

Година Землі має на меті масштабне проведення кампаній та інформування громадськості щодо необхідності енергозбереження та «зеленого» способу життя.

У суботу, 28 березня 2015 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину - Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє планети та єдності у бажанні захистити природу.
Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою. Крім того, для вирішення екологічних проблем створена інтерактивна карта, на якій кожна людина чи організація може відмітити екологічну проблему свого регіону, приєднатися до вирішення вже створених проблем.

Тож, нехай кожна людина, якій не байдужа доля людства та планети в цілому, підтримає Годину Землі, і світ зміниться на краще!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp