Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджет Закарпаття поповнився на понад 2 мільйони

3 квітня 2014 р., 18:32

Слідчі та оперативні підрозділи Міндоходів Закарпаття мобілізували до бюджету понад 2 млн. грн.

Про ці та інші результати роботи повідомив в.о. начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко. 

Також він зазначив, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 28 відомостей про вчинення кримінальних правопорушень, із них 18 про ухилення від сплати податків. 

З початку року працівниками податкової міліції Закарпаття обліковано два кримінальні правопорушення, що вчинені у сфері державних закупівель, по яких встановлено збитків на суму близько двох мільйонів гривень. Крім цього, обліковано два кримінальні правопорушення, пов’язані з використанням новітніх технологій. В обох цих фактах зафіксовано ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Обліковано одне кримінальне правопорушення у сфері боротьби з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом. Сума легалізованих доходів становить 186 тис. грн. 

Слідчими податкової міліції закінчено провадження по 20 кримінальних правопорушеннях, з яких 11 направлені до суду. По закінчених провадженнях відшкодовано 2 млн.100 тис. грн. За матеріалами оперативних працівників в ЄРДР обліковано 5 кримінальних правопорушень, вчинених СГД, що здійснюють імпорт товарів. До бюджету додатково нараховано податків та митних платежів на суму майже 5 млн. грн. Виявлено одне кримінальне правопорушення, що вчинене під час експорту товарів. До бюджету додатково нараховано 575 тис. грн., які на теперішній час повністю сплачені. 

Встановлено 17 суб’єктів господарювання, які ухилялися від сплати податків за допомогою фіктивних фірм та конвертаційних центрів. Цим суб’єктам доведеться повернути бюджету 2,2 млн. грн. З незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 761 тис. грн., із них алкогольної продукції на 348 тис. грн., сигарет на 161 тис. грн. Припинено діяльність 2-х підпільних алкогольних цехів, по фактах діяльності яких розпочаті кримінальні провадження.
 Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp