Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків допомагає бійцям АТО (ВІДЕО)

22 березня 2015 р., 10:00

Хористи подорожують, аби за допомогою концертів зібрати гроші на лікування військових.

Хор хлопчиків та юнаків подорожують містами України та Словаччини, щоб зібрати кошти для допомоги воїнам АТО. Тепло зустрічали юних артистів і в рідному Мукачеві. Концертну програму презентували у Християнському центрі.

Молитва за мир в Україні як ніколи щиро лунала із вуст хлопчиків та юнаків на благодійному концерті у Християнському центрі в мікрорайоні Росвигово. Улюблених пісень діти співали заради високої мети.

З концертною програмою за мир в Україні Хор хлопчиків виступив починаючи з жовтня минулого року уже у 12 містах України та Словаччини.

Мукачівці тепло зустрічали Хор хлопчиків та юнаків, підтримали їх благородну мету та активно долучилися до збору коштів та підтримку воїнів АТО.

Кошти від благодійних концертів організатори передають на потреби нашої закарпатської 128 бригади та Мукачівському військовому шпиталю на лікування поранених воїнів.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp