Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Правий сектор" озброїв дітей у Перечині (ВІДЕО)

3 квітня 2014 р., 19:49

В Ужгороді "Правий сектор" здав "зброю" - близько трьох десятків автоматів та пістолетів. Їх висипали під обласним управлінням міліції. Виявилося зброю іграшкова.

Вдень біля будівлі зупинився джип, з нього вискочили кілька чоловіків у камуфляжній формі і масках. З багажника дістали ящики і висипали їх вміст на прямо на тротуар. 

Напередодні, активісти "Правого сектору" анонсували, що принесуть весь арсенал, яким володіють законно. Але ввечері - на базу, де тренуються бійці Правого сектору, наглянула міліція - нібито шукати озброєних людей. Можливо через це сьогоднішня акція виглядала як насмішка. Міліція, до речі, на це ніяк не відреагувала. 


Володимир Гласнер, прес-секретар "Правого сектору" в Закарпатській області: 

- Мі привезли всю наявну в нас незареєстровану зброю. Те, що всі бачили, це є безпосередня зброя, яка незареєстрована, яка була у нас. Іншої НЕ зареєстрованої зброї Ми не маємо. Ми не можемо здати свою легально зареєстровану зброю. 

Олег Подебрій, прес-секретар УМВС у Закарпатській області: 

- Діти Перечинської школи-інтернат, яка є підшефною УМВС У Закарпатській області, отримають іграшки, за що варто подякувати "Правому сектору" , а з Іншого боку ми надалі говоримо - однозначно незареєстрована зброя винна бути здана в органи внутрішній справ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp