Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правом на податкову знижку скористалися 1257 закарпатців

23 березня 2015 р., 12:35

За поданими деклараціями краянам у встановлений законодавством термін буде повернуто 1,4 млн грн раніше сплаченого податку на доходи фізичних осіб

З початку 2015 року закарпатці до територіальних органів Головного управління ДФС області подали 1257 декларацій, щоб скористатись правом на податкову знижку. 

Як зазначають в Головному управлінні, податкова знижка надається на оплату за навчання, за договорами довгострокового страхування життя, за іпотечними кредитами тощо. Важливо, що право на отримання податкової знижки діє упродовж усього 2015 року, але якщо в цьому році за наслідками 2014 року ви ним не скористаєтесь, то вже в 2016 за 2014 рік ви не зможете претендувати на повернення коштів.

Нагадуємо, що для того, аби подати декларацію, не обов'язково особисто відвідувати Центр обслуговування платників чи відділення податкової інспекції. Декларацію можете надіслати дистанційно в електронному вигляді. Для такого способу відправки документу вам потрібно програмне забезпечення і ключі електронного цифрового підпису. Все це можна отримати безкоштовно у відділах реєстрації користувачів за адресами: м. Ужгород, вул. Духновича, 2, та м. Тячів, вул. Армійська, 2. Довідки можна отримати за телефонами (0312) 61-46-41 та (0313) 42-12-41.

Щоб заповнити Декларацію в електронному вигляді достатньо в рядку веб-браузера де прописується інтернет-адреса ввести: http://zak.sfs.gov.ua та обрати розділ «Декларування он-лайн». Зайшовши в цей розділ ви можете заповнити Декларацію про майновий стан та доходи, зберегти її для відправки в електронному вигляді, зберегти щоб роздрукувати та направити поштою, або особисто принести в інспекцію.

В Центрах обслуговування платників та відділеннях податкових інспекцій області створено усі умови для того, щоб задекларувати доходи закарпатці могли зручно, комфортно і швидко.Традиційно у період кампанії декларування територіальні органи ДФС у Закарпатській області, як і в цілому по всій Україні, працюють у посиленому режимі. Кожен відвідувач ЦОПу може подати Декларацію, проконсультуватися стосовно правильності її заповнення або отримати будь-яку іншу послугу щодня до 20-00, працюють Центри і в суботу.
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp