Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться фестиваль Ротарі сакура

23 березня 2015 р., 17:58

З нагоди 85-ї річниці ротарі руху в Ужгороді

Цвітіння сакури - одна з родзинок Ужгорода. У цей період місто традиційно приймає чималу кількість гостей. Цьогоріч міський Ротарі-клуб з нагоди 85-ї річниці ротарі руху в Ужгороді організовує святкову подію, яка примножить позитивні враження туристів та мешканців міста. 

Як повідомляє Ярослав Шафар - Паст Президент Ротарі клубу, 17-19 квітня відбудеться фестиваль Ротарі сакура. Три дні поспіль в ротарійському парку будуть проходити святкові дійства, зокрема, і Ярд сейл - один з найяскравіших заходів, що встиг прижитися й у нас. Окрім того, будуть розбиті намети, де можна буде скуштувати різноманітні смаколики, відбудеться аукціон робіт молодих художників та розпродаж робіт медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя". Можна буде поспостерігати за роботою ковалів, які спеціально до свята приїдуть в Ужгород, зазначив Ярослав Шафар. 

Напередодні фестивалю ротарійці, щоб забезпечити гарний настрій і малечі, встановили дитячий майданчик на території Ротарі парку. 

{g}

Організатори фестивалю запрошують всіх бажаючих до участі в заході. Номер телефону - +380 (50) 677-94-70. Свої побажання також можна залишити на сторінці Ротарі-клуб "Ужгород-Скала".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp